Personlig gave til kjæresten – Nattehimmelen

Personlig gave til kjæresten - Nattehimmelen

Personlig gave til kjæresten – Nattehimmelen

De fineste øyeblikkene i livet er ofte uten kameraer til stedet, men vi vil fortsatt ha en måte slik at vi kan huske og se tilbake på disse øyeblikkene. Det er viktig å vise at du er takknemlig for kjæresten din. En som er din og ingen andres.

I århundrer har mennesket fasinert seg over nattehimmelen. Vi tegner mønster med stjernene og vi er født i ulike stjernetegn. Det er noe magisk med stjernehimmelen, vi har nå gjort det mulig for deg å fange de magiske øyeblikkene og gjenoppleve dem. Med vår algoritme kan vi eksakt gjengi dansen stjernene utførte den kvelden hjertet ditt hoppet over ett slag.

Gi kjæresten din et personalisert stjernekart som bursdagsgave. Stjernekartene representerer formasjonene til stjernene på himmelen en bestemt natt. Dette betyr at du kan gi en gave som viser en levende representasjon av hvordan stjernene var eller er plassert den dagen dere ble et par eller et kommende øyeblikk der du skal overraske han/henne i fremtiden.

Ditt stjernekart markerer en opplevelse eller et øyeblikk som du deler med en elskede, som du vil ramme inn for alltid. Dette kan for eksempel være: Vårt Første Kyss, Da Vi Møttes osv. Det er her du skriver inn øyeblikket som betyr noe for dere. Treffer du riktig så blir dette en uforglemmelig gave.

Stjernekartene våre er skapt fra vår intelligente stjerne algoritme. Dataen som vi bruker i vår algoritme er hentet fra NASAs registre som omfatter tidligere og nylige oppdrag rundt planeten. Du vil kunne gjenskape nattehimmelen fra starten av 1900-tallet og frem til år 2200.

Personaliser stjernekartet ved å skrive inn posisjon og datoen den magiske begivenheten tok sted. Videre personaliser kartet med noe som beskriver øyeblikket deres. Her er det bare fantasien som setter grenser. Stjernekartet vil vise eksakt den samme dansen som stjernene utførte under deres øyeblikk. Etter du har valgt form og farge blir ditt stjernekart sent til vårt trykkeri. Her blir ditt stjernekart skrevet ut på det fineste kunstpapiret som er tilgjengelig. Deretter blir ditt stjernekart omfattende kvalitetssikret, pakket og sendt hjem til deg. 

Dette er en unik gave med framragende estetiske egenskaper, den perfekte gave til kjæresten. Med nattehimmelen vil du kunne sette ditt preg på en gave som betyr noe. Ett kunstverk som minner deg på deres øyeblikk. I vår usikre verden er det viktig å vare på øyeblikket, gi en gave som tar vare på øyeblikket. Gi Nattehimmelen!

 Lag ditt Stjernekart